Despre

Constantin Coțovanu

Constantin Coțovanu

Constantin Coțovanu a copilărit la țară, în comuna Românești, jud. Iaș, într-o familie cu 5 frați și o soră, el fiind al treilea copil al familiei.

Neavând jucării, în timpul liber care-i rămânea de la școală și ajutorul în gospodărie, își crea singur diverse jucării, pe care apoi le înfrumuseța cu desene. Cu timpul, a început să facă desene pe tricouri, confectionându-și singur șabloane cu actori cunoscuți ai acelei vremi. Apoi a început sa fie pasionat de desen tehnic. Dar desena și actori, poeți, scriitori și persoane publice.

Pasiunea pentru desen și pictură a crescut, iar de-a lungul vremii făcea tablouri cu portretele prietenilor cu sume modice, bani pe care Îi investea În materiale de pictură. A început să picteze și peisaje, natură statică și flori iar banii obținuți din vânzarea tablourilor îi investea în cursuri de pictură. Acest talent este nativ, deși și tatăl sau desena frumos. În familie mai există un frate mai mic, care pictează. După 1989 acesta a făcut Facultatea de Arte Plastice din Iași.

Constantin Coțovanu, a mers pe altă linie de meserii, îndrumat de tatăl său, participând la diverse concursuri și inventând diverse utilaje în întreprinderea în care lucra pentru ușurarea muncii, fiind un spirit inovativ și creativ.

Pentru a-l putea contacta, apăsați aici.

Produse Recomandate

Decorațiune Tanc cu Buchet de Flori
-11%

Decorațiune Tanc cu Buchet de Flori

89,00 lei 79,00 lei
Masina Retro cu Pisica
-11%
Tanc militar de jucarie
-14%

Decorațiune Tanc Militar

70,00 lei 60,00 lei
Make art, not war
-13%

Make art, not war

79,00 lei 69,00 lei
Moș Crăciun Roz
-22%

Moș Crăciun Roz

139,00 lei 109,00 lei
Share This